Yvonne Micheelsen den 01-09-2014
    Program for Aalestrup Skoles flagalle i forbindelse med Dronningens og Prinsgemalens besøg i Aalestrup.

5. september 2014 Kl. 10.20:
    vi går ad cykelstien for at stille op langs Testrupvej / Bjergegaardsvej (v. det gamle Derby)
    Således kan vi flage for både Dronning og Prinsgemal når de kommer til byen ca. kl. 10.50
    Dronningen kører videre til Rosenparken og Prinsgemalen drejer af til TRECO.

Vi går tilbage til skolen og stiller op ved skolen, hvor begge korteger kommer forbi ca. kl. 11.25.

Efter at vi alle har vinket til Dronningen og Prinsgemalen går vi tilbage i klasserne, samler flagene sammen og bytter flagene til flødeboller (klassevis) i det blå køkken.

Helle Griebel Anesen den 22-08-2014
    Der er lagt information om folkeskolereformen på skoleporten. Denne gang er det en samlet oversigt, FAQ om reformen, tilpasset de lokale rammer og beslutninger der er truffet på Aalestrup Skole.
    Filen er vedhæftet dette opslag - og vil fremover kunne findes på skoleporten under nyheder - den nye folkeskolereform - information