Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • ikon
  Helle Griebel Anesen den 02-10-2015
  Kære forældre.

  Hermed en hilsen samt indbydelse til Åbent Hus.
  God weekend.

  Vh Helle Griebel Anesen
 • ikon
  Tove Kjølhede Møller den 29-09-2015
  Se vedhæftede tilbud fra forvaltningen.  HUSK AT SKOLEN RINGER MED HEMMELIGT NUMMER, SÅ HAR DU SPÆRRET DIN TELEFON FOR HEMMELIGE NUMRE, KAN VI KOMME UD FOR AT VI IKKE KAN KOMME I KONTAKT MED DIG, HVIS DIT BARN ER SYG ELLER KOMMER TIL SKADE.

  GOD DAG TIL JER.
 • ikon
  Yvonne Micheelsen den 21-09-2015
  Til forældrene 

  Vores kommune og dermed vores skole deltager i et stort skoleudviklingsprogram kaldet Program for læringsledelse. Programmet er støttet af A.P. Møller Fondens Folkeskoledonation. I programmet deltager 13 kommuner. Programmet starter i 2015 og slutter i 2019. Målet for programmet er at bidrage til at skabe de bedste forudsætninger for skolens realisering af folkeskolereformens målsætninger.

  I forbindelse med programmet foretages i efteråret 2015 en kortlægningsundersøgelse, som vil blive gentaget på samme tidspunkt i 2017 og 2019 for at vurdere, hvordan skolen har udviklet sig. I kortlægningen deltager skolens elever, deres lærere og pædagoger, skolens ledelse og jer forældre. Kortlægningen er en net-baseret spørgeskemaundersøgelse, hvor I kan svare på spørgsmål om, hvordan I opfatter jeres barn/børns læringsmiljø i skolen.

  Husk, at høj svarprocent giver sikker viden, og da vi ser forældresamarbejdet med skolen, som en af grundpillerne for at kunne skabe den bedste skole for alle børn, vil jeg indtrængende bede jer udfylde spørgeskemaet. I kan vælge at springe spørgsmål over, hvis der er nogle, som I ikke ønsker at svare på.

  For at skolen skal kunne bruge svarene fra undersøgelsen på en god måde, er det vigtigt, at så mange som muligt tager sig tid til at svare.

  Besvarelsen er anonym.

  Har I flere børn i skolen, vil I få tilsendt flere brugernavne – et pr. barn.

  Sidste frist for at svare på undersøgelsen er fredag d. 9. oktober 2015

  Venlig hilsen

  Helle Griebel Anesen
  Skoleleder


  Dette er kopi af et brev der ligger i dit barns skoletaske mandag den 28. september.
  I brevet finder du henvisning til hjemmesiden der skal bruges, samt brugernavn der skal bruges til besvarelsen for netop dit barn.